maanantai 5. tammikuuta 2015

Hue



Jämähdettiin Huen kaupunkiin yhteensä kuudeksi yöksi. Ensimmäisen yön jälkeen huristeltiin reilu kolmisen tuntia Laosin rajalle, jossa meidän täytyi käydä leimaamassa itsemme ulos maasta, leimata Laosiin sisälle ja ulos, ja leimata takaisin Vietnamiin..:D Voi hyvänen aika sitä touhua rajalla.. Paikalliset etuilee ja takuilee passijonossa niin kuin ala-asteelaiset konsanaan, eikä virkamiehetkään ole perillä hommistaan. Nyt on kuitenkin taas lupa olla maassa seuraavat kaksi viikkoa. Bussimatkalla takaisin meillä oli inhottava huijari kuljettaja, joka muutti meidän lipun hintaa kesken matkan.. tympäsi niin kovasti, että manasin miehen muuttuvan kärpäseksi seuraavassa elämässään, suomeksi tosin.

Uudenvuoden ilta meni rauhallisesti ensin intialaista ruokaa nauttien ja myöhemmin käytiin tutustumassa hotellin muuhun porukkaan hotellin omistajan järjestämässä tilaisuudessa.

Huessa ei ollut tarkoitus viipyä näin pitkään, mutta junat Hanoihin on olleet niin täynnä nyt vuoden vaihteessa, että oltaisiin jouduttu matkustamaan eri hyteissä, joten päätettiin odottaa muutama päivä. Huomenna jatketaan Hanoihin.











Pyysin Anttia poimimaan kauneimman simpukan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti