sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Bangkok day 2-3

Eilen lauantaina ajeltiin kaikki neljä suureen ostoskeskukseen MBK, joka oli valtava. Käytiin pienessä ravintolassa syömässä ja toistamiseen saatiin todeta, että ihan turha syödä niissä. Ruuat on paljon maukkaampia ja halvempia katukeittiöistä.Yritettiin Johannan kanssa myös käydä ottamassa ripsenpidennykset, mutta paikka osottautui huijaukseksi heti penkille istuessamme, joten käveltiin pois. Ostoskeskus oli kyllä shoppailijan paratiisi ja sieltä löytyi ihan varmasti kaikkea. Itsehän vain katselin..


Sitten uskaltauduttiin tuktukin kyydissä Khaosan roadille, jossa pyörittiin iltaan asti. Siellä on kadut täynnä pieniä kojuja, ravintoita, hostelleja ja hurjasti muita reppureissareita, tämä on juurikin reppureissaajien suosima paikka.




Käytiin myös hieronnassa, pojat thai-hieronnassa ja me tytöt jalkahieronnassa. Tuntui hyvältä, kun on tultu käveltyä jo niin paljon. Nautittiin myös hyvää ruokaa, thai-paita, kevätrullia, hedelmäsmoothieta yms.




Tänään vaihdettiin guest housea, joka on todella siisti ja viihtyisä, uima-allaskin löytyy. Täällä ollaan kolme yötä, jonka jälkeen lähdetään junalla Laosiin, Vientianeen. Ajateltiin kyllä jatkaa matkaa jo heti 1.1 mutta koska täällä ihmisillä on pitkä loma nyt uuden vuoden aikaan, on junat ja bussit täynnä. Juuso ja Johanna jatkoi jo tänään matkaansa etelää kohti ja porukka on kasassa taas 21.1, jolloin nähdään Vietnamissa:)



Käytiin katsomassa muutamaa temppeliä ja ollaan vain oltu. Illalla käytiin kuvaamassa vielä liikenteen valoja ja hälinää.







Ihanaa uutta vuotta kaikille sinne Suomeen, palaillaan! :)

1 kommentti:

  1. Muistakaahan tinkiä siellä joka paikassa, etenkin niissä "automatkoissa." :) Hintaa saa aina alemmaksi, kun tinkii.

    VastaaPoista