sunnuntai 10. maaliskuuta 2013



Aurinko on hellinyt meitä jo kolme päivää, vaikka sääennusteet näytti aluksi melko onnettomilta. Huomisesta alkaen on povattu ukkosta ja sateita, mutta toivottavasti ne siirtyvät vielä muutamalla päivällä.

Eilen otettiin vuokra-auto alle ja huristeltiin Nadin ulkopuolelle. Vuokraamossa oli ainoastaan yksi auto jäljellä ja kohtalolla oli varmaan näppinsä pelissä tässä. Tavallisella autolla ei oltaisi Fidzin kuoppaisilla, pienillä ja jyrkillä teillä edes pystytty kulkemaan.

Kuvia eiliseltä:

Vuokra-auto
Kaunista turkoosin kirkasta vettä löytyy, mutta rannat ovat täynnä kiviä ja korallia, eli kaunis valkoinen hiekka puuttuu. Kelpaahan tämä silti;) Hieman vastapainoa sille viime postauksen rumalle rannalle!












:)

2 kommenttia:

  1. Niin on hirrveen ihanaa ja ja... rusketusta pinnassa ja juomat lasissa. Hirrween ihanaa reissua teille vielä ja toivotaan, että ukkoset väistävät teidän paratiisin! :)

    VastaaPoista
  2. ja ja ja.. kyllä täällä meinaa jo poskia kirveltää auringonotto;) Ja ukkoset on ihme kyllä väistyneet, illalla satelee kuurottain mutta sehän ei haittaa:)

    VastaaPoista