sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kotona


Kotona odotti yllärinä kaikki läheiset, siivottu talo, ruokaa, joulu oli vaihtunut tipuihin ja suklaamunat jokaiselle pääsiäispäivälle odotti nätisti kupissa, KIITOS <3  

Täytyy sanoa, että eipä ole maailman aamupaloista oman voittanutta, aamukahvi muumimukista, ruisleipää ja aurinko paistaa pihalla. Vaikka matkustelu on mahtavaa, niin koti on aina koti ja perhe tärkeintä. Nyt sitä osaa arvostaa vieläkin enemmän, kun on ollut poissa ja nähnyt maailmaa muuallakin.


Hyvää pääsiäistä! :)

2 kommenttia:

  1. Lueskelin täältä noita sun tunnelmia ennen lähtöö ja vielä Bangkokista niin voi hitto, mun maha täytty perhosista!! En millään malttais odottaa lähtöä, apuaa! Ja mun jännitys tuli nyt! :D Olitko reissannut ennen tätä kyseistä matkaa? Mun ensimmäinen yli viikon kestävä ulkomaan matka on tulossa ja iiik :D Mites rokotteet?:)

    VastaaPoista
  2. Kummallekki meistä tämä oli eka reissu Euroopan ulkopuolelle, mutta ei kyllä viimeinen! Aasiaan palataan vielä ehottomasti, ihana lämpö, ihmiset ja erilainen kulttuuri:). Rokotteista meillä oli japaninaivokuume, hepatiitit, ja malariaan otettiin myös lääkitys! Ihanaa reissun odotusta sulle!

    VastaaPoista