keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Bula!



Fidzillä ollaan! Jo lentokoneessa soi letkeä musiikki, miehistö oli pukeutunut hawajipaitoihin ja naisten hiuksia koristi kauniit kukkaset. Kentällä vastaanotto jatkui musisoinnilla ja saatiin huomata fidziläisten rennon letkeä ote elämään. Miehille tyypillinen asu on hawajipaita ja hame. Kuten oltiin jo kirjoista luettu, ihmiset ovat täällä tosi rotevan kokoisia!





Kentällä odoteltiin kyytiä hotellille, jota ei koskaan tullut.

Fidzin kaunis vesipullo.


Sanotaan, että Fidziltä löytyy maailman iloisimmat ihmiset, ja keskustassa talsiessa "bula" eli hei kuuluukin monen vastaantulijan suusta. Valitettavasti meidän hotellille ei ole sattunut näitä iloisia suuria ihmisiä, vaan vastaanotto oli ehkä tylyin ja masentavin koko reissun aikana..:D Puutarhuri ja yksi tarjoilijapoika onneksi edustavat sitä iloisempaa porukkaa.

Onneksi hotelli on siisti ja viihtyisä, ainoastaan sade harmittaa. Tässä paikassa vietetään kuitenkin vielä seuraavat neljä yötä.






Käytiin myös heti aamupäivästä katsastamassa meidän paratiisiranta ja tulvien takia (ei täällä Nadilla) vesi näyttää ei niin paratiisinomaiselta. Tässäpä totuus paratiisista..



Rannalta pois lähtiessä alkoi satamaan taas vettä ja eräs paikallinen mies kutsui meidät pitämään sadetta luokseen. Hän kertoi ettei aurinko ole pilkahtanut kahteen viikkoon ja sade jatkuu ainakin vielä viikon. No, ylihuomiselle luvataan kuitenkin sateetonta päivää ja hieman aurinkoakin, joten eletään siinä uskossa mieluummin!:)

Jottei myöskään jää epäselväksi että täällä on ihan varmasti maailman kauneimmat vesipullot, niin tässä todistusaineistoa parin kuvan verran!;)



Ja tämän postauksen ehkä tärkein tiedotus ja kuva. Arvaatteko mitä tapahtui juuri ennen kun oltiin poistumassa Australiasta?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jes, sinne meni ja siellä pysyy!:)

4 kommenttia:

  1. hahaa, kuolen nauruun! Voi kroksiiiit :D Toivottavasti tullee aurinkua tosiaan nyt ku ootte siellä!

    Jenni

    VastaaPoista
  2. hahaa, kuolen nauruun! Voi kroksiiiit :D Toivottavasti tullee aurinkua tosiaan nyt ku ootte siellä!

    Jenni

    VastaaPoista
  3. Voi mikä ilme! Nuo samat popot on tainnut joskus meilläkin vierailla. :)

    VastaaPoista
  4. Eivätpä kiertäneet koko maailmaa ympäri niinku Antti joskus uhkasi.. huh. Valitettavasti kotona oottaa toiset jotka pitää vielä tuhota..:D

    Ja kyllä, tänään saadaa nauttia auringosta pilvettömältä taivaalta, juuri altaalle matkalla:) Eilen katseltiin auringonlaskua rannalla, jossa hevoset kuljeskeli vapaana, kaunista:)

    VastaaPoista