sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Ensimmäinen viikko takana.

Hip hei, pääsen vihdoinkin päivittelemään reissun ekaa viikkoa. Oli nimittäin hieman ongelmia saada kuvia järkkäristä tabletille, fiksuina kun ei kokeiltu kotona miten homma toimii.

Rankkaa oli tuo reissuun lähtökin, kun joutui niin monet kyyneleet vuodattamaan sanoessaan heipat läheisille. Lähdettiin siis Helsingistä 3.10 ja lennettiin Oslon kautta Berliiniin. Vuokrattiin asunto Airbnb:n kautta kolmeksi yöksi Kreuzbergistä ja ihastuttiin kaupunkiin kyllä heti! Kolme päivää oli lyhyt aika niin suuressa kaupungissa, mutta onpahan syy palata kaupunkiin joskus takaisin. Ehdittiin käydä katsomassa jalkapallo-ottelu olympiastadionilla ja kierrellä kaikki perus turistinähtävyydet. Nautittiin hyvästä ruuasta ja etenkin aamupalakulttuurista. Kreuzber jossa asusteltiin, on alueena boheemi ja rento. Rosoisia rakennuksia koristi graffitit ja hostimme mukaan rakennuksia onkin ihan turha maalata, koska joku kuitenkin koristaa ne uudelleen.




















Ja vielä muutama kuva East side galleryn varrelta:)










Berliinistä lähdettiin ihan erilaisiin maisemiin Saksan ja Itävallan rajalle, ja siitä kuvia seuraavalla kerralla.

-Jossu

2 kommenttia:

  1. Siellä on nainen niin kauniina, kuin malli konsanaan. ♥
    Meilläkin on nyt tabloidi, niin ei tarvitse jonotella konevuoroa. Pääsen nopeammin kurkkimaan tännekin. Hitsit, miten olenkaan pärjännyt ilman tätä mööpeliä. Aivan huikeelta näyttää teidän matkakuvat. Vaikea kuitenkin kuvitella millaista siellä on, kun ei ole itse käynyt. Kaikenlaisia reissuideoita on, mutta tuumastellaan tässä kun päästään vuodenvaihteeseen. Pärjäilkää, Murut!

    VastaaPoista
  2. Tää tabletti on kyllä kätsy vehe, me ostettiin näppäimistökin niin on helpompi naputella pidempää tekstiä! Terkkuja Karille ja Callelle:)

    VastaaPoista