torstai 30. lokakuuta 2014

Italia osa 1



Anconasta jatkettiin heti matkaa Veronaan, jossa kierreltiin nähtävyyksiä yhtenä päivänä ja toisena päivänä tehtiin päiväreissu Venetsiaan.

Veronasta löytyy kuuluisa Julian parveke ja patsas, ja käytiin tietenkin ne katsomassa. Aukio oli hirmu pieni ja siellä oli muutama muukin meidän lisäksi. En tiedä mikä idea jutussa oli, mutta kaikki poseerasivat patsaan kanssa käsi patsaan toisella rinnalla.. luulin aluksi että se on vaan vitsi, mutta pinta oli niin kulunut että melko monen turistin on täytynyt sitä koskea. Kujalla oli myös seinä johon ihmiset oli läntänneet purkkia?? Yhteen oli liimailtu laastareita ja yhteen kirjoitettu rakkausviestejä.  






Venetsiaan mentiin lyhyt matka junalla ja tunne oli melko huikea kun asteltiin ulos rautatieasemalta, vau! Aika pian se vau-tunne kuitenkin hiipui kun siellä aikansa talsi. Päiväreissu riitti siis mainioisti mutta käymisen arvoinen paikka silti:)







Päivitys jäikin Italiassa kesken ja nyt ollaan lähes vuorokauden matkustuksen jälkeen Bangkokissa! Rytmit ihan sekaisin ja netti pelittää niin hitaasti, että jätän loput Italian kuvat muulle päivälle:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti