keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Koh Rong

Tervehdys pitkästä aikaa!:) Netin puute ja se että ollaan matkustettu lyhyen ajan sisällä tosi paljon, on rajoittanut kirjoittelua. Phnom Penhistä matkattiin päiväbussilla Sihanoukvilleen, jossa vietettiin yksi yö. Seuraavana päivänä lähdettiin laivalla kohti Koh Rongin saarta, jossa vietimme neljä rentouttavaa yötä. Ensimmäisen yön olimme Tree House Bungalovissa, ja seuraavat kolme yötä hieman kauempana saaren "pääsatamasta". Jälkimmäinen paikka olikin paratiisi, josta vain olin saattanut kuvitella: valkoista hiekkaa, turkoosia vettä, ystävällisiä ihmisiä ja hiljaisuus. Kuvat kertokoot enemmän tunnelmista:)

laivamatka kesti kaksi tuntia
 
Väsynyttä porukkaa.








Sinne täydelliseen paikkaan matkattiin pienellä veneellä reilu tunti, samalla saarella pysyttiin kuitenkin.































Upea paikka, tuonne palataan vielä joku päivä! Tänään matkustettiin tuskaiset ja hikiset 13h Kambodzasta Bangkokiin, koska huomenna meidän taival Aasiassa päättyy ja lennetään Australiaan. Haikeaa, 1,5kk on lyhyt aika matkustaa näin monta maata ja nähtiinkin vain "läpileikkaus" kustakin maasta. Nyt kuitenkin tiedetään, mihin halutaan vielä tulla takaisin, joskus ;) Seuraavan kerran kirjoittelenkin sitten kenguruitten ja koalien maasta!

Niin, meillä alkaa reissu olla puolivälissä, hurjaa! Haleja ja iloista ystävänpäivää kaikille jo etukäteen<3

3 kommenttia:

  1. Kaunista, niin kaunista! :)
    Odotan innolla jo niitä Australia kuvia. :)

    Ihanaa Ystävänpäivää teillekin!

    P.S. Kirjoitin teistä vähän blogiini! ;)

    VastaaPoista
  2. Ilmeisesti toinenkin Johanna kirjoittaa blogia matkastaan, mistä osoitteesta se löytyy? :)

    VastaaPoista
  3. Anne V: Kävin kurkkaamassa blogin, ihana:) Australiassa tosiaaan ollaan, Brisbanessa. Nettiä ei ole hirveästi tarjolla, tai ainakin se on maksullinen. Nyt ollaan suomalaisen pariskunnan luona muutama yö, ihan mahtava paikka ja ihmiset:) Täällä on lemmikkinä papukaija nimeltä Topi, joka hauskuttaa meitä puheillaan! Eilen Topi alkoi matkia palohälyttimen ääntä, joka tosiaan oli aika kimakasta kuunneltavaa..;)

    Anonyymi: Johannan blogi on lähinnä sukulaisille tarkoitettu, joten osoitetta en voi mainostaa:)

    VastaaPoista