perjantai 1. helmikuuta 2013

Last day

Ollaan asuttu Tuyet Mai 2-nimisessä hotellissa, siisti ja halpa, tosin hieman tökerön henkilökunnan kera;).  Siivoojat esimerkiksi tulevat yleensä aamulla koputtelemaan ovia, millon noustaan että he pääsevät siivoamaan..yms. Tänään kuitenkin kirjauduttiin hotellista ulos ja ollaan vietetty viimeinen päivä kaupungilla.


Käytiin kaikki hemmottelemassa itteemme, pojat otti tukanleikkuut ja hieronnan, minä jalkahieronnan ja Johanna pisti kynnet kuntoon:)


Herkuteltu on myös..



Vietnamissa vietetään uutta vuotta, eli Tet-juhlaa vasta ensi viikolla, joten kaduille laitetaan paljon kauniita kukkia ja koristuksia.



Nha Trangissa on paljon venäläisturisteja, kyltit ja ruokalistat löytyy venäjäksi ja ravintoloissa soitetaan paljon venäläistä musiikkia.


Käytiin vielä illallisella meidän vakio ravintolassa, intialaisessa. Nam! Nyt odotellaan bussia ja seuraava yö vietetäänkin sen kyydissä matkaten Saigoniin:)






3 kommenttia:

  1. Terveisiä Oulusta! Ollaan seurattu teidän blogia kiinnostuneena ja vähän kateellisenakin... Pakko kehua vielä erikseen noita kuvia. Kuvien laatu ja kuvakulmat ja aiheet on loistavia!
    Atte

    VastaaPoista
  2. Minäkinpä kommentoin, kuvat on kyllä tosi hienoja! On se vaan suuri ero kunnon kameralla. :)

    Ihanalta näyttää herkut. Minä tässä mietin, että onko sillä Antilla kohta hiuksia ollenkaan? :D Eikös hän käynyt parturissa jossain aikaisemmassakin paikassa? Vai kasvaako hiukset auringossa nopeammin?

    Ihanata reissun jatkoa, meillä täällä on pikkupakkanen...
    -Anne ja pojat-

    VastaaPoista
  3. Hei, on mukava kuulla että seuraatte matkaa:) Kamera on kyllä ollut ihan ehdoton kapistus, kulkee lähes kaikkialla mukana!

    Kyllä se Antin tukka vaan meinaa kasvaa niin joutuin, että toista kertaa se jo kynittiin:D

    Terkkuja sinne pakkasiin kaikille:)

    VastaaPoista