maanantai 21. tammikuuta 2013

Hoi Hoi Anista!

Koodari-Antti selvitti ongelman ja kuvia siis tulossa!

17.1 otettiin mopokyyti Paksen lentokentälle, joka oli pieni ja hiljainen. Kone oli puoliksi tyhjillään ja lento kesti vain tunnin! Meillä oli viisumit jo valmiina Vietnamiin, joten kentältä päästiin vikkelästi pois.

  



Onnistuttiin löytämään taas hyvä hotelli läheltä merta, ja pian suunnattiinkin jo rannalle! Ensimmäinen kerta matkan aikana, ku ollaan meren rannalla! 




Da Nangissa viihdyttiin kolme yötä. Vuokrattiin kahtena päivänä skootteri, käytiin naapurikaupungissa Hoi Anissa, piipahdettiin kumpikin parturissa(nyt se siis tapahtui ja Antti oli jonkun muun kuin oman äidin saksittavana! Ei huolta, täti oli mukava, kehui Anttia komeaksi ja ihaili minun kalpeaa ihoani...) ihmeteltiin hupaista rapua rannalla ja minä ihailin simpukoita! 





Sunnuntaina muutettiin Hoi Aniin parempien ilmojen perässä. Vaikka Da Nangin ja Hoi Anin välillä ei ole kuin 30km, on täällä ilmat kuitenkin paremmat. Kaupunki on ihanan pieni Da Nangin jälkeen, joka on Vietnamin 5. suurin kaupunki. Vaikka turisteja on täällä paljon, näyttää meidän naamat naurattavan ja herättävän silti kummastusta. Eilen käveltiin pois turisti alueelta, jossa kaikki pienet lapset moikkailivat iloisina ja tulivat lähemmäksi katsomaan. 

Täällä on todella aggressiivisia myyjiä(naisia) ostoskojuissa.. Thaimaassa ja Laosissa sai pyöriä ihan rauhassa katselemassa tavaraa, mutta ei täällä. Myyjät ottaa käsistä kiinni ja kulkee perässä, jos hiemankaan näytät kiinnostusta johonkin tuotteeseen. Muutama matkamuisto on kuitenkin jo tarttunut mukaan:)



Tehtiin naisen kanssa vaihtarit ja Antti jää hedelmämyyjäksi tänne Vietnamiin!

Kaikenlaisia takseja on nähty täällä Aasiassa, mutta nämä on kyllä kaiken huippu.. en menisi kyytiin vaikka ilmaiseksi pääsisin. Japanilaiset olivat ottaneet koko ryhmälle kyydit ja oli aika hupaisaa kun n.20 pyörää kyytiläisineen porhalsi aina kulman takaa ohitse.


Tänään meidän matka kahdestaan päättyy, kun Juuso ja Johanna saapuu myös Vietnamiin! Odotellaan että meille saapuisi paketti Suomesta Da Nangiin ja sitten ollaan valmiita matkaamaan kohti etelän aurinkoisia rantoja:).

1 kommentti:

  1. Me kyllä niin nautitaan tästä reissaamisesta:) Kiva kun löysit sivuille. Sulla näyttää olevan itselläkin aika upeat suunnitelmat tulevaisuuden matkoille:)

    VastaaPoista