perjantai 4. tammikuuta 2013

Laos, Vientiane

Terveisiä Vientianesta, Laosin pääkaupungista! Saavuttiin tänne eilen, yli kahden tunnin viisumin jonottamisen jälkeen. Löydettiin ihana hostelli ja aiotaankin pysyä tässä samassa paikassa koko visiitin ajan.

Kaupunki on kaunis ja rauhallinen, täällä paikatkin sulkeutuvat jo klo. 23.00. Rakennukset ovat hyvin koristeellisia, ranskalaisvaikutteisia. Ruuassakin näkyy ranskalaisuus, patonkeja ja leivoksia myydään joka nurkalla ja niillä ollaankin herkuteltu! Tuoreista hedelmistä hurautetut mehut kuuluu myöskin meidän ruokavalioon täällä!




Vuokrattiin tänään pyörät (n.1e/päivä) joilla hurjasteltiin ympäri kaupunkia autojen seassa. Käytiin hankkimassa Vietnamin viisumit ja ihailemassa Vientianen riemukaarta, Patuxaita.





Ylhäältä oli hienot näkymät!



Illalla pyörähdettiin iltatorilla, jossa suloiset pikkupojat tanssivat Gangnam stylea musiikkivideon tahtiin. Gangnam style kuului joka toisessa kojussa ja Angry Birdsiä näki joka paikassa, jopa katukeittiöiden ruuissa!



Mekong-joen rannan toisella puolella loistaa Thaimaan valot!


En tiedä vielä kauanko Vientianessa olemme, mutta pidämme paljon kaupungista. Sitten kun kuitenkin jatkamme matkaa, lähdemme Pakseen ja sieltä kohti Si Phan Donia ja sen lukuisia saaria!

3 kommenttia:

  1. ihanan näköistä!! ja makuista!! Olipa hyvä että tuli esille viisumiasia. Pitänee siis hommata...

    VastaaPoista
  2. Jep, käytiin tosiaan hakemassa ja saatiinki ne jo samana päivänä. Hiukka oli vaan sompausta kun siellä oli vähä kieähkö mies töissä, jonka piti päästä kokoukseen ja sulkea koko paikka.. oli myös aika kallis, muistaakseni 70dollaria! no on hankittu kuitenkin!

    VastaaPoista
  3. Your style is so unique compared to other people I've read stuff from. Thanks for posting when you have the opportunity, Guess I'll
    just bookmark this page.
    Also visit my web blog :: vuelos a vietnam

    VastaaPoista