keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Etelä-Kiinan meren rannalla



Ollaan vihdoinkin päästy biitsille käristämään ihoa, Hoi Anissa ollaan siis edelleen. Rantatuolit maksaa 0,40e, hyvin kärsii siis loikoilla tuoleilla. Myyjiä kiertää aika ahkerasti auringonottajien luona, aurinkolaseja,hedelmia,koruja.. Yhtä pientä ja haurasta mummoa mulla kävi niin sääliksi että ostin pussillisen maapähkinöitä.


kalastajien pyöreät paatit


Parkkipaikan vieressä oli taidegalleria. Kotiinkin lähti yksi teos.




Asustellaan Hoa Binh-nimisessä  hotellissa. Henkilökunta on todella ystävällistä ja buffet aamiainen todella kattava ja herkullinen(Antille on muroja). Uima-allas löytyy ja sijainti on hyvä, suositellaan siis! Hotellin tasosta kertonee myös se, että hotelli on tälläkin hetkellä täynnä, vaikka iso onkin.



Tinkiminen kuuluu täällä asiaan ja etenkin pojat on selvästi sen taidon omaksuneet! Donitseja ostaessa myyjät kehuivat kovasti länkkäreidemme komeutta ja syykin selvisi, heillä on isot nenät verrattuna vietnamilaisten miesten olemattomiin neniin!:D






Oon opetellut syömään täällä puikoilla ja puikkosetti täytyy ostaa kotiinkin. Varautukaapa siis siihen, kun meille tullaan seuraavan kerran syöpöttelemään;)

3 kommenttia:

  1. Miten teillä riittää rahat matkata maailman ympäri ?! :D Oon niin kateellinen, haluaisin itsekkin nähdä maailmaa!

    VastaaPoista
  2. Onpa hyvä, että on puikot (kahdeksat) omasta takaa. ;) Voidaan ruokailla vaikka isommalla porukalla.

    Ja onpa hyvä,että Anttikin saa muroja. ;)
    Kyllä taas oli niin herkullisia kuvia, että aivan vesi herahti kielelle, kun katsoin kuvia kojuista.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: säästämällä, on oma valinta mihin rahansa/säästönsä tuhlaa ja me tuhlataan näin;) Ja etenkin täällä Aasiassa eläminen on ollut tosi halpaa ja matkailu on yllättävän helppoa näin ensikertalaisille. Ehdottomasti maailmalle jos yhtään se houkuttaa:) Meillä kun on mahdollisuus lähteä, toista se on ihmisillä täällä puolella maailmaa.

    Anne: Noniin, suoritamma siis kummassakin osoitteessa ruokailun täst lähin puikoilla;)
    Murot ja maito on kuumaa kamaa, ite isken mielellään tuoreeseen ananakseen!

    VastaaPoista